Magazinul va face parte din Centrul Comercial Promenada ce isi va deschide portile publicului larg pe data de 17 octombrie 2013, la ora 10:00. Magazinul Intersport va fi inaugurat odata cu deschiderea mall-ului.

Noul magazin vine sa intregeasca prezenta INTERSPORT in Bucuresti, reteaua cu vanzare de articole si echipamente sportive ajungand in prezent la 24 de magazine in total, dintre care sase in Bucuresti.

Cel mai nou magazin INTERSPORT este pozitionat la etajul I, cu acces din intrarea principala, dinspre Sky Tower si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 700 mp.

“Prin aceasta noua inaugurare, a doua in mai putin de o luna, ne continuam misiunea strategica de a aduce sportul mai aproape de oameni, oriunde s-ar afla si de a le pune astfel la dispozitie un mix optim de produse si echipamente sportive, extrem de variate, atat la nivel de activitati si game de produse, cat si din punct de vedere al preturilor, ce trebuie sa fie accesibile oricarei persoane pasionate de sport. Ne asteptam in noua locatie atat vechii clienti, precum si pe cei noi, sa descopere ultimele colectii de produse de sezon, care sa le satisfaca nevoia naturala de a adera, sau de a intretine un stil de viata sanatos prin miscare ”, a declarat domnul Antoniu Nituleasa – Director operational Intersport Romania.