CorporateNews3 Octombrie 2013

Lectura de un minut

Lantul de magazine cu vanzare de articole sportive, Intersport, continua sa isi dezvolte reteaua, deschizand cea de-a 23-a locatie in Romania.

Magazinul va face parte din noul Centru Comercial AFI Palace Ploiesti ce isi va deschide portile publicului larg pe data de 3 octombrie 2013. Magazinul Intersport va fi inaugurat odata cu deschiderea mall-ului.

Noul magazin vine sa intregeasca prezenta Intersport in Ploiesti, alaturandu-se locatiei existente deja in Centrul Comercial Ploiesti Shopping City deschisa in primavara anului 2010.

Cel mai nou magazin Intersport va fi pozitionat la parterul centrului comercial, in stanga intrarii principale si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 400 mp.

“Prin aceasta noua inaugurare, nu deschidem doar a doua locatie in Ploiesti, ci ne continuam misiunea strategica de a aduce sportul mai aproape de oameni, oriunde s-ar afla si de a le pune astfel la dispozitie un mix optim de produse si echipamente sportive, extrem de variate, atat la nivel de activitati si game de produse, cat si din punct de vedere al preturilor, ce trebuie sa fie accesibile oricarei persoane pasionate de sport”, a declarat domnul Antoniu Nituleasa – Director operational Intersport Romania.

Citeste si:
VIDEO Ouăle cumpărate de o femeie de la supermarket au făcut pui
VIDEO Ouăle cumpărate de o...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.