Europe UP Ride, proiect initiat de Razvan Isac, un student roman al Universitatii Erasmus din Rotterdam si sustinut de Credit Europe Bank a ajuns la final.

Intre 18 iulie si 14 august Razvan a parcurs aproximativ 4.000 de kilometri intre Amsterdam si Bucuresti. In tot acest timp, proiectul a generat donatii in valoare de 4.000 euro, scopul proiectului fiind acela de a sprijini Asociatia ABC Down.

Razvan si-a inceput traseul in Amsterdam, din fata sediului central Credit Europe Bank N.V, iar 24 de zile mai tarziu a intrat in Romania, dupa ce a traversat unele dintre cele mai importante orase europene cum ar fi Rotterdam, Bruxelles, Paris, Geneva, Berna, Frankfurt, Munchen, Viena, Bratislava, Budapesta si Belgrad. In Romania itinerariul l-a purtat prin Timisoara, Craiova si Pitesti, inainte de a ajunge la finalul traseului in Bucuresti, in fata sediului principal Credit Europe Bank.

„Salutam sosirea lui Razvan si suntem foarte mandri ca am fost parte a acestei initiative foarte importante pentru sustinerea si integrarea copiilor cu dizabilitati. Credit Europe Bank s-a implicat atat cu o contributie din partea bancii, cat si prin initiativele personale ale angajatilor, care au „achizitionat” peste 1,200 km din cei parcursi de Razvan, donand acesti bani cauzei sociale. In total proiectul a reusit sa stranga 4.000 de euro, care vor merge spre binele celor mici, aflati in atentia asociatiei ABC Down”, a declarat Bogdan Plesuvescu, Vicepresedinte si Coordonator al activitatii de comunicare in cadrul Credit Europe Bank.

Asociatia ABC Down a fost infiintata pornind de la experienta personala a doi parinti al caror copil a fost diagnosticat cu Sindromul Down si se concentreaza sa ofere copiilor cu dizabilitati, in special celor diagnosticati cu aceasta maladie, posibilitatea de a se integra si de a se dezvolta social intr-un mediu cat mai firesc.

Citeste si:
Cătălin Moroșanu deschide lista consilierilor județeni PNL la...
Cătălin Moroșanu deschide...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Traseul parcurs de Razvan Isac a putut fi urmarit si pe Pagina de Facebook a Credit Europe Bank, informatiile despre cum se pot face donatii fiind incluse in tab-ului dedicat acestui proiect.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.