CorporateNews15 Iulie 2013

Lectura de 2 minute

Sony Pictures Television (SPT) Networks va lansa noile canale TV AXN Black si AXN White in Romania.

Noile canale vor fi difuzate incepand cu luna octombrie a acestui an in Romania, precum si in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia si Slovacia.
AXN White va difuza in primetime seriale si filme americane si europene, cu scenarii inspirationale si intrigi construite in jurul unor personaje puternic conturate, precum The Client List, Grand Hotel, Eat, Pray and Love, iar dupa-amiaza serii captivante, precum More than Anything, Life Lines si Heartland.

AXN Black va oferi programe intense de actiune, seriale si emisiuni de succes. Serialele principale difuzate pe AXN Black vor fi: Spartacus, Primeval New World, No Limit (Luc Besson) si Justified. Emisiunile de top din primetime, access prime si week-end-uri vor include titluri precum: Black Gold, Duck Commander si Hero.

“AXN reprezinta unul dintre liderii canalelor de filme si seriale din regiunea central-europeana, astfel ca suntem incantati sa introducem doua noi canale marca AXN in teritoriu. Lansarea reflecta angajamentul nostru de a oferi publicului cele mai bune produse si continutul potrivit pentru operatorii de cablu si audienta din Romania. Cea mai recenta dezvoltare a portofoliului AXN dezvolta semnificativ spectrul ofertei de programe, de la eroii actiunii in ritm alert pe AXN Black la povestile personajelor inspirationale pe AXN White.” a declarat John Rossiter, GM, SPT Networks, Central Europe.

AXN Black si AXN White vor inlocui AXN Sci-Fi si AXN Crime in Romania, incorporand cele mai bune seriale sci-fi si de investigatie in noile canale, alaturi de oferta extinsa de programe. Noile canale se alatura AXN si AXN Spin in SPT Networks in portofoliul din Romania, cu programe disponibile in limba romana.

Citeste si:
10 canale de Youtube pe care sa le urmaresti daca vrei sa slabesti...
10 canale de Youtube pe care...

AXN difuzeaza continut de divertisment dinamic si este distribuit prin retelele marilor operatori de cablu. AXN Spin reprezinta destinatia perfecta pentru adolescenti si tineri, difuzand seriale de top pentru audienta mai tanara, precum “Un varcolac adolescent”, muzica, filme si evenimente speciale. Dupa inlocuirea canalelor AXN Crime si AXN Sci-Fi, portofoliul SPT Networks CE in Romania va include AXN, AXN Spin, AXN White si AXN Black.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.