CorporateNews14 Iulie 201312:37

Lectura de 2 minute

Compania Austrotherm Com SRL, membru al concernului austriac Schmid Industrie Holding, anunta repozitionarea produselor premium pe piata de polistiren expandat si lansarea unei noi folii pentru identificarea acestora.

Cu aceasta ocazie a fost lansat si website-ul www.alegecorectpolistirenul.ro unde se pot gasi informatii despre noua folie si despre alegerea corecta a materialelor de calitate.

Decizia vine in intampinarea nevoii utilizatorilor de a folosi materialele potrivite din punct de vedere calitate-pret. Avantajele ulterioare ale unei lucrari de calitate asteptate de cei care construiesc sau termoizoleaza in regie proprie vizeaza costurile scazute de intretinere si durata lunga de viata a lucrarilor.

In majoritatea cazurilor, pretul este factorul determinant in decizia de cumparare si alegere a unei marci. De cele mai multe ori un pret mic evidentiaza calitatea indoielnica a produsului si prin urmare poate compromite calitatea termoizolarii. Odata cu declinul economic, nevoia de solutii ieftine a crescut, astfel, pe langa nume cu traditie pe piata polistirenului din Romania, au aparut producatori care ofera produse la preturi reduse, dar indoielnice din punct de vedere al calitatii.

In alegerea produselor potrivite este foarte importanta cunoasterea originii produsului achizitionat. Aceasta pentru ca materia prima din care este obtinut polistirenul expandat influenteaza direct calitatea reala si mentinerea ei in timp. De aceea, mai mult decat sa respecte normele in vigoare, este important sa fie facuta o distinctie intre produsele obtinute din materie prima regenerata si cele premium, fara deseu.

Citeste si:
Produse esentiale, care nu trebuie sa lipseasca din biroul tau
Produse esentiale, care nu...

Lansarea noii folii vine in completarea acestei strategii, avand ca principal scop protejarea calitatii produselor si a imaginii acestora, dar mai ales, recunoasterea produselor premium autentice care vor oferi intotdeauna calitate superioara. Prin aceasta decizie Austrotherm isi propune sa asigure transparenta informatiilor, astfel incat clientii sa fie corect informati si sa poata lua cele mai bune decizii. Noua folie Austrotherm Premium prezinta date tehnice si informatii detaliate despre polistirenul expandat Austrotherm EPS AF80, A100, A150 si A200.

Aspectul recunoasterii produselor de calitate certificata a fost semnalat si de catre Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS), asociatie din care face parte si Austrotherm. Este esential ca toti producatorii si importatorii de polistiren sa respecte standardele de calitate. In plus, este vizata realizarea unor reglementari ale pietei care sa previna nemultumirile utilizatorilor referitoare la produse de calitate inferioara.

Mai mult decat atat, exista numeroase denumiri comerciale ce pot induce in eroare consumatorii. Produsele din gama materialelor termoizolante – sortimentul polistiren expandat (EPS) aparute pe piata in ultima perioada contin in denumirea lor formulari care pot sugera o calitate superioara celei comercializate cu adevarat.

Tinand cont de contextul pietei, in care numeroase produse nu se ridica la standardele internationale, Austrotherm a demarat o campanie menita sa informeze publicul despre cum sa aleaga in cunostinta de cauza polistirenul de care are nevoie si cum sa evite capcanele din piata.

Citeste si:
Twitter ar putea sa lanseze noi servicii
Twitter ar putea sa lanseze...

Noua folie reprezinta un element important al acestei strategii.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.