Cea mai mare retea sociala din lume, Facebook, va avea o prezenta puternica la ICEEfest – festivalul industriei interactive din Europa Centrala si de Est.

In prima zi, Serhad Bolukcu, CEE Market Manager, va prezenta pe scena principala cum recomanda reteaua sociala brandurilor sa trateze prezenta pe net in timp ce, pe scena a doua, Weronika Sobolak, Client Partner Global Marketing Solutions, va vorbi despre ce metode au partidele politice si politicienii sa transforme un “like” intrun vot.

Intr-o zona mai relaxata, in seara primei zile, Facebook va fi prezent si alaturi de celebritati precum Horia Brenciu sau Marius Moga intr-o discutie cu public despre cum a schimbat social media relatia cu fanii. Nu doar cu cei de pe Facebook, ci mai ales cu fanii reali, care vin la concerte si cumpara muzica.

Ziua a 2-a va fi dedicata de Facebook marketingului dedicat industriei de mobile, aplicatii si jocuri, prin prezentarea lui Juanma Jura, Lead for EMEA Gaming Marketing Solutions.

In paralel, in panelul de e-commerce, Facebook va prezenta cele mai noi instrumente lansate sau in curs de a fi lansate in zona performance marketing, adica pentru clientii care vizeaza vanzarea efectiva online.

Citeste si:
Ministrul Mediului anunță creșteri semnificative de poluare a aerului
Ministrul Mediului anunță...

Informatii aplicate, in detaliu, vor fi prezentate in cadrul unui workshop de 2 ore, in dupa amiaza zilei de vineri. Trainingul numit “All Things Facebook” va fi sustinut de toti reprezentantii retelei sociale care vin la ICEEfest, alaturi de specialisti ai

Thinkdigital, compania care reprezinta reteaua sociala in Romania si alte 5 tari din regiune. Se vor prezenta studii de caz si vor oferi sfaturi celor care folosesc Facebook in promovarea produselor si brandurilor pentru care lucreaza.

Ultimele bilete disponibile se gasesc numai pe site-ul www.ICEEfest.com.

Citeste si:
Gimnasta Larisa Iordache a fost testată pozitiv cu COVID-19
Gimnasta Larisa Iordache a...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.