Heineken Romania a lansat editia 2013 a programului „HEINEKEN pentru Comunitați”, in parteneriat cu Asociatia CSR Nest.

Obiectivului programului este sa sustina si sa dezvolte comunitatile locale in care compania Heineken isi desfasoara activitatea.

Programul „Heineken pentru Comunitati” se adreseaza organizatiilor non-guvernamentale si institutiilor publice din Constanta, Craiova, Miercurea Ciuc si Targu Mures s se desfasoara sub forma unui concurs de proiecte. Proiectele inscrise trebuie sa indeplineasca anumite criterii de eligibilitate si pot fi implementate in diverse domenii, precum social, mediu, cultura, turism, sanatate, etc. Un juriu independent va desemna 2 castigatori din fiecare oras, fiecare dintre acestia primind un grant de 50.000 RON.

Mai multe informatii despre inscrierea in program sunt disponibile pe site-ul www.heineken-pentru-comunitati.ro sau pot fi oferite direct de catre echipa „Heineken pentru Comunitati”, pe urmatoarele adrese de e-mail:
craiova@heineken-pentru-comunitati.ro, pentru candidatii din Craiova
constanta@heineken-pentru-comunitati.ro, pentru candidatii din Constanta
mciuc@heineken-pentru-comunitati.ro, pentru candidatii din Miercurea Ciuc
tgmures@heineken-pentru-comunitati.ro, pentru candidatii din Targu Mures

Detalii despre inscrieri:

  • Orice candidat poate depune unul sau mai multe proiecte, care trebuie sa fie implementate in Constanta, Craiova, Miercurea Ciuc si Targu Mures sau pe o arie de 15 km in jurul acestor localitati.
  • In Craiova, programul a fost lansat pe 14 mai 2013. Termenul de inscriere a proiectelor este 15 iunie 2013. Castigatorii vor fi anuntati pe 1 iulie 2013.
  • In Constanta, programul a fost lansat pe 16 mai 2013. Termenul de inscriere a proiectelor este 17 iunie 2013. Castigatorii vor fi anuntati pe 27 iunie 2013.
  • In Miercurea Ciuc, lansarea programului a avut loc pe 23 mai 2013. Juriul va primi candidaturile pana pe 24 iunie 2013. Castigatorii vor fi anuntati pe 4 iulie 2013
  • In Targu Mures, programul a fost lansat pe 21 mai 2013, iar termenul de inscriere a proiectelor este 22 iunie 2013. Castigatorii vor fi anuntati pe 2 iulie 2013.
“Suntem mandri sa lansam cea de-a 3-a editie a programului "Heineken pentru Comunitați”, in parteneriat cu CSR Nest. Ca si in anii trecuti, si in aceasta editie sustinem proiectele ambitioase și inovatoare, care construiesc in jurul misiunii noastre de a crea o afacere sustenabila si de a contribui la dezvoltarea comunitatilor in care ne desfasuram activitatea”, spune Onno Rombouts, Managing Director al Heineken Romania.

Citeste si:
Elena Băsescu va candida din partea PMP pentru un loc de deputat la...
Elena Băsescu va candida din...

Principalul rol al CSR Nest in cadrul „Heineken pentru Comunitati” este acela de a sustine programul prin dezvoltarea, implementarea și monitorizarea acestuia. Experienta de peste 7 ani a CSR Nest in dezvoltarea de programe CSR pentru piata locala (la care se adauga inca 8 ani de activitati sociale la nivel national) contribuie la desfasurarea eficienta a programului „Heineken pentru Comunitati”.

„Ne bucuram sa continuam parteneriatul cu HEINEKEN Romania prin organizarea celei de-a treia editii a programului „Heineken pentru Comunitati”. Prioritatile programului din acest an, care ar trebui luate in considerare de candidati, sunt promovarea voluntariatului si a responsabilitatii sociale, grija pentru mediul inconjurator si sustinerea dezvoltarii sociale, economice, culturale sau ecologice a comunitatilor locale”, declara Sergiu Sebesi, Presedinte al Asociatiei CSR Nest.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.