Potrivit acordului, SOCAR va sustine sesiunile de calificari si turneul final, precum si calificarile europene pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018 (Rusia).

Ca urmare a recentului eveniment, vicepresedintelui SOCAR, Elshad Nasirov spune ca “pentru SOCAR este un eveniment istoric. Pentru noi este foarte important sa contribuim la organizarea unui turneu de acest nivel, cum este Campionatul European din 2016. Aceasta este o oportunitate importanta pentru SOCAR sa fie recunoscut ca un premium brand la nivel mondial”.

La randul lor, reprezentantii UEFA sustin ca “SOCAR a devenit sponsor al EURO-2016 si al calificarilor europene ale Campionatului Mondial din 2018 avand posibilitatea unica de a-si extinde auditoriul brandului”.

Precizam ca SOCAR este sponsor general al AFFA si sprijina dezvoltarea fotbalului din Azerbaijan. Anul trecut, compania SOCAR a fost sponsorul oficial al Campionatului Mondial de fotbal de fete U-17.

“SOCAR sprijina atat fotbalul amator prin competitii de profil, organizate de compania noastra cat si fotbalul profesionist. Titlul de sponsor oficial al EURO 2016 este cel mai important din istoria implicarii companiei noastre in zona sportiva”, conchide Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.