Editura ALLFA aniverseaza implinirea a doi ani de la lansarea colectiei Strada Fictiunii.

Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, aniverseaza doi ani de la lansarea colectiei Strada Fictiunii, cu spectacolul de teatru Elling, ce se va juca marti, 14 mai, pe scena Teatrului de Comedie.

Piesa de teatru Elling are la baza romanul Frati de cruce, de Ingvar Ambjørnsen, ce va fi lansat in aceeasi seara pe scena Teatrului de Comedie in prezenta lui Alex. Stefanescu (critic literar), George Mihaita (director Teatrul de Comedie), Viorel Zaicu (director editorial Grupul Editorial ALL) si Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL).

Frati de cruce, de Ingvar Ambjørnsen, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati autori norvegieni contemporani, a aparut de curand in colectia Strada Fictiunii, traducere din limba germana de Monica-Livia Grigore.

"Romanul lui Ambjørnsen, care a fost adaptat intr-un film nominalizat la Oscar, reuseste sa ofere, prin vocea si privirea unice ale protagonistului sau, o viziune surprinzator de profunda asupra vietii. Frati de cruce este in acelasi timp un elogiu adus prieteniei si o meditatie asupra societatii contemporane. Ambjørnsen creeaza, din incercarea lui Elling de a se integra in lumea din afara coconului protector al casei sale, o comedie duioasa, desi niciodata siropoasa. Il inzestreaza pe Elling cu o voce copilaresc de directa, careia ii adauga insa un strop de furie, suficient cat sa transforme tonul cartii intr-unul captivant si excentric.“ (The Guardian)

Citeste si:
Bucuresti: Festivalul Comediei Romanesti - festCO, intre 23 si 31 mai
Bucuresti: Festivalul...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

“Colectia Strada Fictiunii a crescut mult in acesti doi ani. Asa cum ne-am dorit, a devenit o colectie puternica, cosmopolita, dinamica, in care orice cititor va gasi cel putin o lectura pe gustul sau. Strada Fictiunii reuneste autori clasici, mai putin cunoscuti publicului roman, autori contemporani extrem de talentati si autori de bestseller, ale caror scrieri au facut deja inconjurul lumii. Iuri Dombrovski, Italo Calvino, Luis Landero, Jim Crace sau Simon Toyne sunt autori care s-au bucurat de aprecierea larga a publicului roman.”, a declarat Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.