De mai bine de 9 ani, Centrul Comercial Carrefour Colentina se afla printre preferintele consumatorilor cand este vorba de cumparaturi. 9 ani de eforturi sustinute pentru a satisface exigentele tuturor clientilor la cel mai bun raport calitate-pret.

Pentru a-si sarbatori “ziua de nastere”, Centrul Comercial Carrefour Colentina a pregatit un mega concert cu cateva dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicala romaneasca: Antonia, Elena Gheorghe si DJ Rynno & Sylvia. Aniversarea va culmina, in jurul orei 21.00, cu un spectaculos foc de artificii asa cum Centrul Comercial Carrefour Colentina i-a obisnuit pe vizitatorii sai in ultimii ani.

Asadar, va invitam la concert, sambata 23 februarie 2013, in parcarea Centrului Comercial Carrefour Colentina, de la ora 18.00. Surprizele se vor tine lant, asa ca prezenta este obligatorie iar intrarea este libera!

Daca nu te-ai convins, intra pe site, www.carrefour-colentina.ro, si o sa descoperi cum poti ajunge fata in fata cu artistii de pe scena! Poti castiga un Backstage Pass care iti va permite sa stai in zona dedicata exclusiv artistilor care vor concerta.