CorporateNews1 Iulie 201010:43

Lectura de un minut

Compania aeriana Tarom va aplica, incepand cu 1 iulie 2010, un nou sistem de acceptare a bagajelor de cala pe zborurile operate cu aeronavele proprii, trecand de la sistemul bazat pe greutate la sistemul bazat pe piesa de bagaj, fara a aduce schimbari...

Compania aeriana Tarom va aplica, incepand cu 1 iulie 2010, un nou sistem de acceptare a bagajelor de cala pe zborurile operate cu aeronavele proprii, trecand de la sistemul bazat pe greutate la sistemul bazat pe piesa de bagaj, fara a aduce schimbari in politica de acceptare a bagajelor de cabina.

Noua politica de acceptare a bagajelor intra in vigoare pentru biletele de avion emise incepand cu data de 1 iulie 2010.

Trecerea la noul sistem bazat pe piesa aduce pasagerilor de la clasa economic tarife de 5 ori mai mici pentru transportul excedentului de bagaj de cala (a doua piesa de bagaj), respectiv un tarif fix de 50 euro pentru o piesa de bagaj de cel mult 23 de kilograme, in timp ce sistemul anterior de taxare prevedea tarife de la 10 -12 euro per kilogram.

Citeste si:
Orban: 83 la sută dintre români vor să îşi petreacă concediul în...
Orban, despre deficitul pe...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.