Compania aeriana low-cost Wizz Air a inregistrat pierderi de circa 10 mil. de euro in intreaga Europa, din cauza norului de cenusa islandez care a afectat traficul aerian din intreaga lume, in Romania pierderile fiind estimate la 10-20% din aceasta suma, a declarat pentru DailyBusiness.ro Gyorgy Abram, directorul comercial al companiei. Eruptia vulcanului din Islanda a afectat traficul aerian din intreaga lume in luna aprilie si inceputul lunii mai, Asociatia Internationala a Transporta
Compania aeriana low-cost Wizz Air a inregistrat pierderi de circa 10 mil. de euro in intreaga Europa, din cauza norului de cenusa islandez care a afectat traficul aerian din intreaga lume, in Romania pierderile fiind estimate la 10-20% din aceasta suma, a declarat Gyorgy Abram, directorul comercial al companiei.

Eruptia vulcanului din Islanda a afectat traficul aerian din intreaga lume in luna aprilie si inceputul lunii mai, Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni estimand ca pierderile totale cauzate se ridica la 1,7 miliarde dolari.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.