CorporateNews19 Martie 201012:47

Lectura sub un minut

Carpatair a cerut la Tribunalul Bucuresti insolventa companiei Blue Air, pentru o datorie de 30.000 euro. Suma reprezinta valoarea unui contract de inchiriere a unei aeronave, care dateaza din 2009, potrivit reprezentantilor Carpatair. Dosarul prin care se cere insolventa a fost depus pe 17 martie, la Tribunalul Bucuresti, iar termenul de judecata a fost stabilit pentru data de 30 iunie."Pana la depunerea cererii de insolventa la tribunal, Carpatair a realizat toate... [ Citest

Carpatair a cerut la Tribunalul Bucuresti insolventa companiei Blue Air, pentru o datorie de 30.000 euro. Suma reprezinta valoarea unui contract de inchiriere a unei aeronave, care dateaza din 2009.

Dosarul prin care se cere insolventa a fost depus pe 17 martie, la Tribunalul Bucuresti, iar termenul de judecata a fost stabilit pentru data de 30 iunie.

"Pana la depunerea cererii de insolventa la tribunal, Carpatair a realizat toate procedurile pentru rezolvarea amiabila a situatiei", au precizat reprezentantii creditorului.

Citeste si:
Tudose critică refuzul Guvernului de a deschide turismul către...
Tudose critică refuzul...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.