Tarom pune in vanzare, in intervalul 1-24 februarie, un pachet de doua bilete dus-intors la pretul de 199 de euro (taxe incluse), pe 25 de rute, a anuntat luni compania. Oferta este valabila pe 25 de rute directe Tarom, Bucuresti - Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic, Sofia, Valencia, Venetia, Viena, Zurich;... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Tarom pune in vanzare, in intervalul 1-24 februarie, un pachet de doua bilete dus-intors la pretul de 199 de euro (taxe incluse), pe 25 de rute.

Oferta este valabila pe 25 de rute directe Tarom. Astfel, din Bucuresti se poate zbura la acest pret catre Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic, Sofia, Valencia, Venetia, Viena, Zurich.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.