Mai multe lanturi hoteliere de lux din Asia urmeaza sa isi extinda operatiunile in Europa, in pofida ritmului scazut de dezvoltare din regiune, determinat de criza economica, relateaza International Herald Tribune. Brandurile hoteliere internationale isi dezvolta investitiile in regiunea Asia-Pacific atrase de perspectivele favorabile de dezvoltare, astfel incat interesul unor operatori asiatici de a deschide hoteluri in Europa pare impotriva firii,... [ Citeste articolul pe DailyBu
Mai multe lanturi hoteliere de lux din Asia urmeaza sa isi extinda operatiunile in Europa, in pofida ritmului scazut de dezvoltare din regiune, determinat de criza economica.

Brandurile hoteliere internationale isi dezvolta investitiile in regiunea Asia-Pacific atrase de perspectivele favorabile de dezvoltare, astfel incat interesul unor operatori asiatici de a deschide hoteluri in Europa pare impotriva firii, comenteaza publicatia. Totusi, in urmatoarele luni, mai multe branduri asiatice cunoscute, printre care Hotels & Resorts, Shangri-La Hotels and Resorts si Meritus Hotels & Resorts, vor deschide primele spatii de cazare in Europa.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.