Continental Airlines, a cincea companie aeriana din lume, a inregistrat in al patrulea trimestru din 2009 un profit net peste asteptari, de 85 milioane de dolari (60 de centi pe actiune), scrie Reuters. In aceeasi perioada a anului anterior, operatorul a raportat o pierdere neta de 269 milioane de dolari (2,35 dolari pe actiune).Analistii se asteptau, in medie, ca societatea sa afiseze o pierdere de 7 centi pe actiune in ultimele 4 luni din 2009,... [ Citeste articolul pe DailyBusin

Continental Airlines, a cincea companie aeriana din lume, a inregistrat in al patrulea trimestru din 2009 un profit net peste asteptari, de 85 milioane de dolari (60 de centi pe actiune).

In aceeasi perioada a anului anterior, operatorul a raportat o pierdere neta de 269 milioane de dolari (2,35 dolari pe actiune).

Analistii se asteptau, in medie, ca societatea sa afiseze o pierdere de 7 centi pe actiune in ultimele 4 luni din 2009, dupa ce in T3 a avut o pierdere de 18 milioane de Solari.

In perioada septembrie-decembrie 2009, veniturile Continental Airlines au scazut cu 8,3% la 3,2 miliarde de dolari.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.