Pasagerii Wizz Air de astazi, care vor calatori de la peste 80 de aeroporturi au aderat la noua politica de bagaje prin transportarea unui bagaj de cabina mic (pana la 42x32x25cm) sau a unui bagaj de cabina mare (pana la 56x45x25cm), in urma achitarii unei taxe online de 10 Euro in momentul rezervarii. In timpul primei dimineti operatioale cu aceasta politica inovatoare, nu au fost inregistrate intarzieri asociate bagajelor, potrivit unui comunicat de presa.

Wizz Air confirma faptul ca va continua sa stimuleze pasagerii sa calatoreasca intr-un mod inteligent si simplu prin transportarea unui singur bagaj de cabina mic, adaugand noi economii tarifelor scazute de care se bucura lunar peste 1 milion de pasageri. Bunurile cumparate in aeroport dupa controlul de securitate (o sursa importanta de venit pentru partenerii Wizz Air) vor continua sa fie permise gratuit in cabina. Aceasta politica nu se aplica rezervarilor facute inainte de data de 4 octombrie.

Noua politica de bagaje Wizz Air:

  • Bagaj de cabina mic (pana la 42x32x25cm; 30 L): Geanta de mana, rucsacul, geanta de laptop: (trebuie sa se incadreze sub scaunul din fata) GRATUIT!
  • Bagaj de cabina mare (mai mare decat bagajul mic de cabina pana la 56x45x25cm; 60 L): Trollere: 10€ (online).