Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se declara nemultumit de faptul ca nu a fost instiintat de schimbarea directorului general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, care, in opinia lui, a fost facuta de Consiliul de Administratie al...

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se declara nemultumit de faptul ca nu a fost instiintat de schimbarea directorului general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, care, in opinia lui, a fost facuta de Consiliul de Administratie al regiei "cu incalcarea prevederilor legale".

Edilul-sef sustine ca acela care numeste, sanctioneaza si dispune sanctionarea, modificarea ori incetarea raporturilor de munca pentru conducatorii serviciilor si institutiilor publice de interes local este doar primarul general, potrivit Legii administratiei publice locale.

"Este regretabil ca intreaga activitate de transport in comun prestata de Regia Autonoma de Transport Bucuresti este exceptata controlului si coordonarii directe a celui care este singurul raspunzator direct de calitatea acestuia, si anume primarul general", se mai arata in declaratia de presa.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.