Traficul rutier va fi blocat total miercuri pe soseaua Kiseleff din Capitala, de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, aici urmand sa ramana totusi deschise circulatiei doua benzi pentru cei care vin dinspre Aviatorilor catre Calea Victoriei si dinspre Romana si Stefan cel Mare catre nord, potrivit Mediafax. Traficul va fi restrictionat pe prima banda si pe Bulevardul Poligrafiei, pe strada Jiului si pe Bulevardul Aviatorilor, intre Piata Aviatorilor si Bulevardul Mircea Eliade, p

Traficul rutier va fi blocat total miercuri pe soseaua Kiseleff din Capitala, de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, aici urmand sa ramana totusi deschise circulatiei doua benzi pentru cei care vin dinspre Aviatorilor catre Calea Victoriei si dinspre Romana si Stefan cel Mare catre nord.

Traficul va fi restrictionat pe prima banda si pe Bulevardul Poligrafiei, pe strada Jiului si pe Bulevardul Aviatorilor, intre Piata Aviatorilor si Bulevardul Mircea Eliade, pe ambele sensuri de circulatie ale acestor artere.

RATB a suplimentat efectivul de masini aflate in circulatie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.