CorporateNews19 Martie 201012:34

Lectura de un minut

CFR Calatori va anula intre 3 si 5 aprilie peste 100 de trenuri pe mai multe relatii din tara, in conditiile in care in mod traditional traficul de calator se diminueaza in periaoda sarbatorilor de Paste, a anuntat vineri compania.

CFR Calatori va anula intre 3 si 5 aprilie peste 100 de trenuri pe mai multe relatii din tara, in conditiile in care in mod traditional traficul de calator se diminueaza in periaoda sarbatorilor de Paste.

"Pentru cele mai solicitate destinatii din tara, trenurile de calatori vor fi suplimentate cu vagoane.

Pentru preluarea traficului de calatori de pe cele mai utilizate relatii, vor fi introduse trenuri suplimentare in perioadele 30 martie - 2 aprilie si 4 - 6 aprilie, iar in zilele de 3, 4 si 5 aprilie, cand traficul de calatori se va diminua, vor fi anulate anumite trenuri personale regionale, care vor fi comunicate la nivel local, si in aceasta perioada vor mai fi anulate trenuri de rang superior", se arata in comunicatul CFR.

Astfel, in data de 3-4 aprilie vor fi anulate trenurile 1751/1751-2 Brasov - Suceava, iar in 3-4 si 4-5 aprilie trenul Rapid 742-1/742 (ramura pentru trenul 473-2 Teius - Bucuresti Nord) Satu Mare - Teius.

Citeste si:
Viitorul mediului de lucru: beneficiile de care vor avea nevoie...
Viitorul mediului de lucru:...

Citeste articolul integral pe Bloombiz.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.