Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) si compania petroliera OMV Petrom au incheiat un contract in valoare de 20,3 milioane lei, pentru achizitia a circa 7.000 tone carburanti, dar si a 619 bonuri valorice pentru a cumpara carburanti, potrivit...

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) si compania petroliera OMV Petrom au incheiat un contract in valoare de 20,3 milioane lei, pentru achizitia a circa 7.000 tone carburanti, dar si a 619 bonuri valorice pentru a cumpara carburanti, potrivit unui anunt al regiei.

Contractul a fost incheiat in urma unei negocieri fara anunt de participare.

Petrom este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele de explorare si productie, rafinare si marketing, gaze naturale si energie. Petrom exploateaza rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 0,9 miliarde barili echivalent petrol, are o capacitate maxima anuala de rafinare de 8 milioane tone si circa 550 de statii de distributie carburanti in Romania. Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 269 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.