4 Ianuarie 2010 , 15:00 in CorporateNews
Metrorex organizeaza o licitatie deschisa in vederea punerii in functiune a magistralei 4 intre statiile 1 Mai - Parc Bazilescu, contract estimat la 28,2 mil. lei (6,7 mil. euro), fara TVA. Termenul de finalizare prevazut pentru aceste lucrari este de 8 luni de la data atribuirii contractului.Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este de 25 februarie 2010, potrivit unui anunt publicat... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Metrorex organizeaza o licitatie deschisa in vederea punerii in functiune a magistralei 4 intre statiile 1 Mai - Parc Bazilescu, contract estimat la 28,2 mil. lei (6,7 mil. euro), fara TVA.

Termenul de finalizare prevazut pentru aceste lucrari este de 8 luni de la data atribuirii contractului. Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este de 25 februarie 2010.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Metrorex aloca 28 mil. lei pentru punerea in functiune a liniei 1 Mai - Bazilescu.