Metrorex organizeaza o licitatie deschisa in vederea punerii in functiune a magistralei 4 intre statiile 1 Mai - Parc Bazilescu, contract estimat la 28,2 mil. lei (6,7 mil. euro), fara TVA. Termenul de finalizare prevazut pentru aceste lucrari este de 8 luni de la data atribuirii contractului.Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este de 25 februarie 2010, potrivit unui anunt publicat... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Metrorex organizeaza o licitatie deschisa in vederea punerii in functiune a magistralei 4 intre statiile 1 Mai - Parc Bazilescu, contract estimat la 28,2 mil. lei (6,7 mil. euro), fara TVA.

Termenul de finalizare prevazut pentru aceste lucrari este de 8 luni de la data atribuirii contractului. Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este de 25 februarie 2010.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.