CFR Calatori va pune in functiune in Gara de Nord din Bucuresti, in ianuarie, automate pentru emiterea biletelor de tren, urmand ca programul sa fie extins si in alte statii mari, a anuntat operatorul feroviar de stat. Acestea vor fi instalate in statia Bucuresti Nord, in cadrul unui program pilot, care va continua in anul cursul anului 2010 cu implementarea de automate de bilete in statiile mari.Implementarea automatelor se va extinde la nivel national, in... [ Citeste articolul pe
CFR Calatori va pune in functiune in Gara de Nord din Bucuresti, in ianuarie, automate pentru emiterea biletelor de tren, urmand ca programul sa fie extins si in alte statii mari.

Acestea vor fi instalate in statia Bucuresti Nord, in cadrul unui program pilot, care va continua in anul cursul anului 2010 cu implementarea de automate de bilete in statiile mari.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.