iPhone 4 nu e cu mult deosebit fața de precursorii sai. Insa odata ce ai pus mana - și ochii - pe el iți dai seama ca va fi greu sa te intorci la orice alt smartphone de pe piața.
Batranul meu iPod Touch, alaturi de care am ramas vreme de 2 ani surda la chemarea unui iPhone, zace intr-un colț al biroului, cazut in dizgrație. In scurt timp va trebui sa ma intorc la el și simplul gand imi provoaca o migrena. Atat de buna a fost experiența iPhone 4.

Unul dintre defectele lui Steve Jobs este lirismul infocat cu care impacheteaza fiecare nou produs care iese de pe poarta companiei din Cupertino. iPad-ul e "magic". Ziua in care albumele Beatles sunt puse in vanzare pe iTunes este "o zi pe care n-o vei uita niciodata". Așa ca, atunci cand fondatorul Apple a spus, la lansarea noul iPhone 4, ca "odata ce ai folosit Retina Display nu mai poți folosi altceva" am indosariat replica lui la capitolul "PR știinifico-fantastic". Se pare ca m-am cam grabit.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.