Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) supune consultarii publice un proiect de modificare a Deciziei nr. 338/2010 privind regimul de autorizare generala pentru furnizarea retelelor si a serviciilor de comunicatii electronice.
In urma reuniunilor cu industria, ANCOM a constatat ca sunt necesare anumite modificari menite sa clarifice modul de completare a Fisei de descriere a retelelor si serviciilor si a Listei localitatilor in care se furnizeaza efectiv retele publice terestre la punct fix pe suport fizic.

Intrucat anumiti furnizori au solicitat clarificari in ceea ce priveste completarea Fisei de descriere a retelelor si serviciilor in cazul retransmisiei serviciilor de programe media audiovizuale utilizand tehnologia IP, ANCOM a completat Fisa cu enumerarea exemplificativa a tehnologiilor actuale - CATV, DVB-C/Mx si IPTV - utilizate pentru retransmisia programelor media audiovizuale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.