RCS&RDS, cel mai mare furnizor de internet pe piata locala, lanseaza serviciile de telefonie mobila si internet mobil pe baza de cartele preplatite, anunta oficialii companiei.

Noul serviciu de telefonie mobila pe cartela preplatita se numeste Digi Mobil Prepaid, iar oferta este disponibila in toate zonele in care compania dispune de acoperire 3G, adica in peste 230 cele mai importante localitati din Romania si in peste 5000 kilometri de drumuri nationale.

Pe aceeasi cartela preplatita poate fi activat oricand serviciul de internet mobil de 7,2 Mbps, cu trafic nelimitat.

Tarifele variaza de la 1 cent/minut, in toata reteaua Digi, pe fix (Digi Tel) si pe mobil (Digi Mobil, pana la 8 centi/minut, catre operatorii de telefonie mobila, international

Tarifele sunt valabile oricand, indiferent de ore sau de numere favorite si nu includ TVA.

Valoarea cartelei Digi Mobil Prepaid este de 3 euro (fara TVA), iar nivelul minim de reincarcare este de 0,5 euro (fara TVA) pentru un credit total de pana in 20 euro (fara TVA).

Retail jobs

Pentru oferta de Internet mobil de 7,2 Mbps, cu trafic nelimitat inclus, tariful este de 4 euro (fara TVA). De asemenea, se poate activa in limita creditului existent, de cel putin 4 euro (fara TVA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.