UPC, unul dintre cei mai mari operatori telecom pe piata locala, a inregistrat venituri de 30,8 milioane de euro in al doilea trimestru al acestui an, in crestere cu aproximativ 0,3 milioane de euro fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe de alta...
UPC, unul dintre cei mai mari operatori telecom pe piata locala, a inregistrat venituri de 30,8 milioane de euro in al doilea trimestru al acestui an, in crestere cu aproximativ 0,3 milioane de euro fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe de alta parte, intre aprilie si iunie, compania a inregistrat prima scadere dupa trei trimestre de crestere, arata raportul financiar al Liberty Global, grupul american care controleaza compania.

In al doilea trimestru al acestui an, compania a avut afaceri mai mici cu aproximativ 0,7 milioane de euro mai putin fata de primele trei luni ale anului.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.