Microsoft va introduce pe viitoarea linie de telefoane Windows 7 jocuri video create pe baza instrumentelor Xbox 360, in incercarea companiei de a capitaliza de pe urma succesului propriei console si a concura cat mai eficient cu iPhone-ul Apple. Oficialii companiei au declarat ca un departament din cadrul Microsoft va dezvolta jocuri video pentru telefoanele cu Windows 7, acelasi departament urmand sa ofere consultanta si sa ghideze dezvoltatorii externi de jocuri. Companiile terte...
Microsoft va introduce pe viitoarea linie de telefoane Windows 7 jocuri video create pe baza instrumentelor Xbox 360, in incercarea companiei de a capitaliza de pe urma succesului propriei console si a concura cat mai eficient cu iPhone-ul Apple.

Oficialii companiei au declarat ca un departament din cadrul Microsoft va dezvolta jocuri video pentru telefoanele cu Windows 7, acelasi departament urmand sa ofere consultanta si sa ghideze dezvoltatorii externi de jocuri. Companiile terte producatoare de jocuri video vor avea posiblitatea sa foloseasca aceleasi instrumente ca pe consola Xbox 360 pentru a lansa programe pentru viitoarea linie de smartphone-uri.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.