Un studiu Nielsen indica faptul ca sistemul de operare Android al Google a depasit pentru prima data iPhone-ul companiei Apple, in Statele Unite, scrie presa internationala. Astfel, compania de cercetare Nielsen a raportat ca telefoanele Android reprezinta in prezent 27% din achizitiile noi de telefoane inteligente in Statele Unite, fata de 23% iPhone.Totodata, compania de cercetare NTD a precizat ca vanzarile Android... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Un studiu Nielsen indica faptul ca sistemul de operare Android al Google a depasit pentru prima data iPhone-ul companiei Apple, in Statele Unite.

Astfel, compania de cercetare Nielsen a raportat ca telefoanele Android reprezinta in prezent 27% din achizitiile noi de telefoane inteligente in Statele Unite, fata de 23% iPhone.

Totodata, compania de cercetare NTD a precizat ca vanzarile Android au urcat de la 6% in al patrulea trimestru din 2009, la 17% din totalul vanzarilor de smartphone-uri, in primele trei luni din 2010. In acelasi timp, vanzarile Apple s-au redus de la 34% la 27% din total in aceeasi perioada de timp.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.