Operatorul UPC Romania lanseaza serviciul Internet Business Fiber Power, care se adreseaza companiilor mici si mijlocii si ofera acces la Internet cu viteze de pana la 100 Mbps, preturile fiind cuprinse intre 12 si 25 de euro pe luna, a anuntat miercuri compania. Serviciul de Internet pentru clientii business este disponibil in cadrul a patru tipuri de abonamente, cu viteze de download de la 12 la 100 Mbps. Astfel, pentru 12 Mbps abonamentul costa 12 euro pe luna, pentru cel de 25 Mbps

Operatorul UPC Romania lanseaza serviciul Internet Business Fiber Power, care se adreseaza companiilor mici si mijlocii si ofera acces la Internet cu viteze de pana la 100 Mbps, preturile fiind cuprinse intre 12 si 25 de euro pe luna, a anuntat miercuri compania.

Serviciul de Internet pentru clientii business este disponibil in cadrul a patru tipuri de abonamente, cu viteze de download de la 12 la 100 Mbps. Astfel, pentru 12 Mbps abonamentul costa 12 euro pe luna, pentru cel de 25 Mbps pretul este de 16 euro, pentru 50 de Mbps 20 de euro, iar pentru 100 Mbps pretul este de 25 de euro.

UPC incearca sa isi creasca si numarul de utilizatorilor de voce, astfel ca pentru cei care achizitioneaza unul dintre cele patru abonamente impreuna cu serviciul de voce, ofera si alte beneficii printre care se numara si convorbiri nelimitate in reteaua UPC sau gazduire spatiu web 500 Mbps si 20 adrese e-mail si acces gratuit la serviciul analog de televiziune.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.