CorporateNews30 Iunie 201016:02

Lectura de un minut

Numai cinci zile le-au trebuit chinezilor sa cloneze noul iPhone 4. Clona se numește Air Phone NO.4 are o grosime ceva mai mare și nu este un smartphone, in ciuda faptului ca imita perfect interfața Apple. Compania chinezeasca a montat o camera cu rezoluția de 0.3 megapixeli ce are un rol decorativ și a creat [...]
Numai cinci zile le-au trebuit chinezilor să cloneze noul iPhone 4. Clona se numește Air Phone NO.4 are o grosime ceva mai mare și nu este un smartphone, în ciuda faptului că imită perfect interfața Apple. Compania chinezească a montat o cameră cu rezoluția de 0.3 megapixeli ce are un rol decorativ și a creat o aplicație FaceTime, nefuncțională bineînțeles.

Chinezii nu au făcut economie când s-a pus problema ecranului. Air Phone NO.4 beneficiază de un ecran LCD touchscreen rezistiv cu diagonala de 3.5 inci, bluetooth și Wi-Fi. Producătorii de clone apelează de multe ori la tactici înșelătoare pentru client. Nu în puține cazuri s-au descoperit în interiorul echipamentelor contrafăcute câte o piuliță pentru a da un plus de greutate produsului sau butoane nefuncționale pentru a spori impresia de complexitate.

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.