Companiile Siemens si Energomontaj au finalizat lucrarile de retehnologizare a statiei electrice de 400/110/20 kV Gura Ialomitei, care apartine transportatorului national de electricitate Transelectrica, costul total al lucrarilor ridicandu-se la 28,6...
Companiile Siemens si Energomontaj au finalizat lucrarile de retehnologizare a statiei electrice de 400/110/20 kV Gura Ialomitei, care apartine transportatorului national de electricitate Transelectrica, costul total al lucrarilor ridicandu-se la 28,6 milioane euro.

„Durata de executie a proectului a fost de 25 de luni, cu incepere in anul 2007 si finalizare in iunie 2010. Retehnologizarea statiei Gura Ialomitei s-a realizat printr-un contract la cheie (proiectare, livrare si montare de echipamente). Lucrarile de retehnologizare a statiei eletrice, aflata in comuna Mihail Kogalniceanu, din judetul Ialomita, au constat in inlocuirea echipamentelor primare si secundare (comanda, control, protectie) cu echipamente moderne si performante de ultima generatie”, au declarat reprezentantii Transelectrica.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.