Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala, a lansat aplicatia web MVPN Budget Control, integrata in portalul WebCare, prin care compania vrea sa ofere clientilor posibilitatea de a-si administra propria flota de telefoane...
Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala, a lansat aplicatia web MVPN Budget Control, integrata in portalul WebCare, prin care compania vrea sa ofere clientilor posibilitatea de a-si administra propria flota de telefoane mobile si de a-si optimiza bugetul de comunicare.

“Noul serviciu MVPN Budget Control a fost creat pentru a oferi un produs adaptat nevoii clientilor nostri de a-si optimiza bugetul de comunicare in contextul economic actual, furnizandu-le un instrument de control al costurilor, flexibil si usor de folosit”, a declarat Isabela Furtuna, Postpaid Market Development & Retail International Offering Manager, Cosmote.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.