Gigantul spaniol Telefonica a marit oferta pentru preluarea a jumatate din participatia pe care Portugal Telecom (PT) o detine la Vivo, cel mai mare operator telecom din Brazilia si America de Sud, de la 5,7 la 6,5 miliarde euro, potrivit Wall Street Journal. Oferta trimisa marti de Telefonica are doua posibilitati: prima consta in vanzarea imediata a participatiei PT, iar a doua vizeaza executarea ofertei intr-o perioada de trei, potrivit companiei portugheze. Anterior, Telefonica a o
Gigantul spaniol Telefonica a marit oferta pentru preluarea a jumatate din participatia pe care Portugal Telecom (PT) o detine la Vivo, cel mai mare operator telecom din Brazilia si America de Sud, de la 5,7 la 6,5 miliarde euro.

Oferta trimisa marti de Telefonica are doua posibilitati: prima consta in vanzarea imediata a participatiei PT, iar a doua vizeaza executarea ofertei intr-o perioada de trei, potrivit companiei portugheze.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.