UPC Romania a anuntat marti lansarea unei campanii prin care abonatilor existenti la televiziunea analogica li se ofera gratuit, la alegere, pentru un an, internet sau telefonie daca aleg sa-si faca abonament de televiziune digitala pentru o perioada de doi ani. Oferta vine in contextul unei scaderi a numarului total de abonati UPC in primul trimestru din acest an, dar si a unor reduceri semnificative a veniturilor marilor furnizori de servicii TV pe fondul scaderii puterii de cumparare a consu
UPC Romania a anuntat marti lansarea unei campanii prin care abonatilor existenti la televiziunea analogica li se ofera gratuit, la alegere, pentru un an, internet sau telefonie daca aleg sa-si faca abonament de televiziune digitala pentru o perioada de doi ani. Oferta vine in contextul unei scaderi a numarului total de abonati UPC in primul trimestru din acest an, dar si a unor reduceri semnificative a veniturilor marilor furnizori de servicii TV pe fondul scaderii puterii de cumparare a consumatorilor.

"(...) orice client UPC care detine oricare dintre pachetele de tip standard, 2Play sau 3 Play de televiziune analogica si alege trecerea la televiziune digitala, va primi, la alegere, internet gratuit sau telefonie gratuita timp de un an, pentru orice contract semnat pe 24 de luni. (...) Pentru clientii noi de servicii analog, oferta de internet sau telefonie gratuita va fi valabila timp de trei luni, pentru contractele semnate in aceeasi perioada de promotie", au anuntat oficialii UPC.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.