Vodafone România anunta lansarea în oferta sa a doua noi modele HTC pe platforma Android, HTC Desire si HTC Legend, care dispun de o varianta îmbunatatita a experientei HTC Sense.

Vodafone Romania anunta lansarea în oferta sa a doua noi modele HTC pe platforma Android, HTC Desire si HTC Legend, care dispun de o varianta îmbunatatita a experientei HTC Sense.

Noile modele pot fi achiziționate din magazinele Vodafone şi ale partenerilor din ţară, precum şi prin Magazinul Online, împreună cu mai multe pachete speciale, care includ minute pentru apeluri în reţea şi naţionale, precum şi trafic nelimitat de Internet pe telefonul mobil.

Clienții pot achiziționa noul HTC Desire, în premieră în oferta unui operator mobil pe piața locală, la 199 euro (TVA inclus, 449 euro fără conectare) şi HTC Legend, la 169 euro (cu TVA, 399 euro fără conectare), împreună cu abonamentul Vodafone Complet 2000, care include 2000 de minute în reţea, 400 de minute naţionale şi Internet pe mobil nelimitat.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Chip.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.