UPC Romania, al doilea jucator pe piata locala de cablu TV, lanseaza din 9 aprilie postul muzical Utv in grila de programe care poate fi vizionata in format de inalta definitie, operatorul de telecomunicatii ajungand astfel la noua posturi de...

UPC Romania, al doilea jucator pe piata locala de cablu TV, lanseaza din 9 aprilie postul muzical Utv in grila de programe care poate fi vizionata in format de inalta definitie, operatorul de telecomunicatii ajungand astfel la noua posturi de televiziune care pot fi urmarite prin tehnologia de inalta definitie.

Utv este prima televiziune muzicala din Romania care se lanseaza in format de inalta defintie, iar, pentru inceput, continutul va fi cel de pe versiunea standard a canalului.

Ulterior, acest lucru se va schimba, Utv HD pozitionandu-se pe clientii care isi permit sa achizitioneze echipamentele ce le permit vizionarea in tehnologia de inalta definitie.

Utv HD este disponibil pentru abonatii Digital TV Medium si Large cu DVR si HD, atat in cazul achizitionarii exclusive a serviciilor de televiziune, cat si in cadrul pachetelor 2 Play si 3Play. Pretul pachetului UPC HD cu 9 programe este de 15 ron fara TVA.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.