Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala lanseaza de la 1 martie un nou portofoliu de abonamente prin care utilizatori isi crea propriul prin adaugarea uneia sau mai multor extraoptiuni cu mai multe minute nationale si...

Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala lanseaza de la 1 martie un nou portofoliu de abonamente prin care utilizatori isi crea propriul prin adaugarea uneia sau mai multor extraoptiuni cu mai multe minute nationale si internationale sau mesaje in retea.

Portofoliul de abonamente denumit ”Perfect pentru tine” este creat pornind de la cel curent,”Cosmote Real Option”, si permite clientilor sa imparta abonamentele in pachete separate, la un tarif individual, creand astfel oferte corespunzatoare nevoilor lor.

Planul tarifar standard incepe de la 4,5 euro pe luna, fara TVA (5,35 pe luna cu TVA) si cuprinde 50 de minute nationale si internationale, 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.