Emilian Nedelcu, editor al Money.ro, a "vandut" tweet-ul sau cu numarul 1.000 pentru 5.000 de euro Fundatiei Vodafone Romania. Banii vor merge catre patru tineri cu dizabilitati, care vor participa la Special Olympics. "In numele acestui tweet Fundatia Vodafone Romania a donat 5.000 de euro, prin fundatia Motivation, pt 4 tineri cu dizabilitati. Multumesc!"…
Emilian Nedelcu, a "vandut" tweet-ul sau cu numarul 1.000 pentru 5.000 de euro Fundatiei Vodafone Romania. Banii vor merge catre patru tineri cu dizabilitati, care vor participa la Special Olympics.

"In numele acestui tweet Fundatia Vodafone Romania a donat 5.000 de euro, prin fundatia Motivation, pt 4 tineri cu dizabilitati. Multumesc!". Asa suna tweet-ul cu numarul 1.000 al jurnalistului Emilian Nedelcu, editor MONEY.ro, care a reusit sa "vanda" mesajul pentru suma de 5.000 de euro Fundatiei Vodafone Romania. Banii nu vor ajunge, insa, ci vor fi donati, prin intermediul Fundatiei Motivation, catre patru tineri cu dizabilitati, care vor participa, datorita acestui gest, la Special Olympics.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.