Aplicatiile pentru iPhone din a doua generatie vor fi mai sofisticate si mai inteligente, inlocuindu-le pe cele simpliste de tipul iFart, sustin dezvoltatorii care au participat la Macworld Expo saptamana trecuta, scrie presa internationala. "Daca vrei sa dai lovitura cu aplicatia ta, trebuie sa fie mai sofisticata", este de parere Mike Goos, director in cadrul Frog Design, companie care a lansat anul trecut o divizie de aplicatii pentru telefoanele mobile. Targul de...
Aplicatiile pentru iPhone din a doua generatie vor fi mai sofisticate si mai inteligente, inlocuindu-le pe cele simpliste de tipul iFart, sustin dezvoltatorii care au participat la Macworld Expo saptamana trecuta, scrie presa internationala.

"Daca vrei sa dai lovitura cu aplicatia ta, trebuie sa fie mai sofisticata", este de parere Mike Goos, director in cadrul Frog Design, companie care a lansat anul trecut o divizie de aplicatii pentru telefoanele mobile.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.