UPC a introdus luni doua noi canale TV in cadrul pachetului de programe digitale in format High Definition, respectiv National Geographic HD si Sport.ro HD, care se adauga celor sase canale deja disponibile in acest format, a anuntat operatorul de comunicatii prin cablu. UPC a lansat de asemenea si pachetul cu trei canale TV de filme, CineStar, disponibil deja prin Romtelecom si RCS&RDS, care va putea fi accesat de toti abonatii de televiziune digitala ai operatorului pentru un tarif suplim
UPC a introdus luni doua noi canale TV in cadrul pachetului de programe digitale in format High Definition, respectiv National Geographic HD si Sport.ro HD, care se adauga celor sase canale deja disponibile in acest format, a anuntat operatorul de comunicatii prin cablu.

Cele doua canale TV in format High Definition, National Geographic HD si Sport.ro HD se adauga celorlalte sase programe HD deja disponibile respectiv TVR HD, PRO TV HD, HBO HD, Eurosport HD, History HD si Fashion TV HD. Conform oficialilor UPC, pachetul de opt programe HD este disponibil pentru abonatii Digital TV Medium si Large cu DVR.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.