In prima saptamana de la lansarea pe piata, smartphone-ul Nexus One produs de Google s-a vadut in aproximativ 20.000 de unitati, potrivit firmei de cercetare Flurry, informeaza Pcmag.com. Prin comparatie, modelul Motorola Droid comercializat de Verizon Wireless s-a vadut in 250.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare, in noimbrie 2009, iar myTouch 3G distribuit prin T-Mobile, in 60.000 de exemplare.Aceste rezultate slabe... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

In prima saptamana de la lansarea pe piata, smartphone-ul Nexus One produs de Google s-a vadut in aproximativ 20.000 de unitati, potrivit firmei de cercetare Flurryaza Pcmag.com.

Prin comparatie, modelul Motorola Droid comercializat de Verizon Wireless s-a vadut in 250.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare, in noimbrie 2009, iar myTouch 3G distribuit prin T-Mobile, in 60.000 de exemplare.

Aceste rezultate slabe ar putea fi puse pe seama felului in care este vandut smartphone-ul. Nexus One poate fi cumparat numai online, astfel ca potentialii clienti nu beneficiaza de asistenta tehnica la achizitionare.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.