CorporateNews4 Ianuarie 201010:25

Lectura sub un minut

Intr-un studiu recent, Net Applications arata ca in decembrie cota de piata a dispozitivelor mobile conectate la Internet a ajuns la 1.35% din total (totalul incluzand desktop-uri, laptopuri, console, etc.). Conform aceluiasi studiu, cota de piata a crescut de 2.5 ori intre luna februarie si sfarsitul anului. Mobilele cu Android se afla in topul cresterilor, probabil datorita noilor modele aparute la finele anului, scrie Adrian Spinei pe blogul Netuality. 
Intr-un studiu recent, Net Applications arata ca in decembrie cota de piata a dispozitivelor mobile conectate la Internet a ajuns la 1.35% din total (totalul incluzand desktop-uri, laptopuri, console, etc.). Conform aceluiasi studiu, cota de piata a crescut de 2.5 ori intre luna februarie si sfarsitul anului.

Mobilele cu Android se afla in topul cresterilor, probabil datorita noilor modele aparute la finele anului, scrie Adrian Spinei pe blogul Netuality.

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.