Dupa lansarea primei componente a programului Orange Care - serviciul transfer de conyinut Orange anunta introducerea a doua servicii noi: asigurare de daune si reciclare in sistem de buy-back a telefoanelor mobile si a altor echipamente.

Asigurarea pentru telefon, card de date si modem acopera riscurile unor evenimente neprevazute, precum accidentele si completeaza garantia oferita de producatori la achizitionarea unui aparat, care include reparatii doar pentru defectele datorate componentelor sau manoperei.

Noul serviciu este disponibil pentru abonatii Orange care au posibilitatea sa incheie o polita de asigurare a telefonului mobil prin London General Insurance, la tariful de 1,95 euro pe luna (scutit de TVA). Valoarea asigurabila este de 4000 de lei (TVA inclus) si ofera acoperire atat pentru reparatii in cazul unor daune partiale, cat si pentru inlocuirea aparatelor in eventualitatea producerii unor daune totale.

Retail jobs

Serviciul Buy-back se adreseaza celor care vor sa-si inlocuiasca terminalul cu unul nou sau sa il recicleze, fie ca sunt sau nu clienti Orange. Dupa evaluarea terminalului, acestia primesc un cupon de reducere cu valoarea cuprinsa intre 10 si 190 de euro (cu TVA), pe care il pot folosi pentru a cumpara orice telefon, laptop, accesoriu sau cartela PrePay din Orange shop. Terminalele vechi vor fi colectate, predate catre un furnizor autorizat, reconditionate si apoi redistribuite pe piata din Asia. Telefoanele care prezinta defecte majore vor fi preluate si reciclate in conformitate cu reglementarile in vigoare.
Mai multe detalii despre Asigurarea pentru telefon, card de date si modem si despre Buy-back sunt disponibile la www.orange.ro/orangecare.

“Prin noile servicii incluse in portofoliul Orange Care dorim sa construim o relatie de durata cu clientii nostri, sa le oferim acestora consiliere si asistenta pe tot parcursul experientei de utilizatori ai serviciilor de telecomunicatii. Practic, asigurarea de daune adauga un plus de confort prin garantarea unei protectii permanente a investitiei in telefonul personal. La randul sau, sistemul de buy-back creste puterea de achizitie a posesorilor de telefoane mobile si le ofera acestora posibilitatea sa-si recicleze terminalul “, a declarat Sorin Blideran, Senior Product Manager la Orange Romania.

Citeste si:
Orange montează un cablu submarin transatlantic ce va lega SUA,...
Orange instalează un cablu...

Lansarea asigurarii si a serviciului de buy-back sunt in concordanta cu initiativa grupului Orange-France Telecom de a oferi solutii complete de protectie pentru telefoane si continutul lor, la nivel european, prin programul Orange Care. Astfel, clientii Orange se pot bucura de avantajele serviciilor de asigurare a telefonului mobil, modemurilor si cardurilor de date, realizarea de copii de rezerva pentru agenda, transferul de contacte si continut mobil la punctul de vanzare, precum si servicii de reciclare a telefoanelor.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.