Piata comunicatiilor mobile a scazut anul acesta cu 20%, a afirmat Liliana Solomon, CEO Vodafone, la The Money Channel in cadrul dezbaterii "Lumea financiara si business-ul in 2010" - Economia in 2010. Cursul euro-leu, somajul si pretul petrolului sunt factorii enumerati de Solomon ca decisivi in previziunile anului 2010.
Piata comunicatiilor mobile a scazut anul acesta cu 20%, a afirmat Liliana Solomon, CEO Vodafone. Cursul euro-leu, somajul si pretul petrolului sunt factorii enumerati de Solomon ca decisivi in previziunile anului 2010.

"Piata de comunicatii mobile a scazut cu 20% fata de anul trecut. Noi lucram cu scenarii. Pentru 2010, avem un scenariu in care lucrurile se pot imbunatati, dar si unul in care scaderea economiei continua. Depinde foarte mult de ce se va intampla in jurul nostru, mai ales in tarile vest europene. Daca acestea ies din criza, asta are impact asupra Romaniei, taraexportatoare. Consumul este strans legat de rata de schimb EURO-LEU, dar si de somaj. Un alt element important este preţul petrolului. Acesti factori nu sunt neaparat determinaţi de noi, dar toate predictiile pentru 2010 trebuie sa aiba in vedere aceste aspecte", a declarat Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Money.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.