Romtelecom si Ericsson au incheiat un acord pentru servicii de administrare a retelei pentru externalizarea unor operatiuni de teren, contract ce prevede transferul catre Ericsson a circa 400 angajati ai Romtelecom care activeaza in prezent in departamentele de comutatie si electroalimentare.

"Romtelecom si Ericsson anunta incheierea unui acord pentru servicii de administrare a retelei pe o perioada de 5 ani pentru externalizarea unor operatiuni de teren. Contractul prevede transferul catre compania Ericsson, incepand cu data de 11 ianuarie 2010, a aproximativ 400 angajati ai Romtelecom care activeaza in prezent in departamentele de Comutatie si Electroalimentare. Ericsson isi va asuma in plus responsabilitatea pentru servicii de intretinere corectiva si preventiva de teren pentru activitatile de comutatie si electroalimentare", au anuntat miercuri cele doua companii.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.