RCS&RDS, compania cu cei mai multi clienti de Internet pe piata locala, a lansat Internetul mobil cu viteze de pana la 7,2 Mbps si in Bucuresti la doua luni dupa lansarea acestuia in Timis si Bihor, pana la finalul anului urmand sa ofere serviciul...
RCS&RDS, compania cu cei mai multi clienti de Internet pe piata locala, a lansat Internetul mobil cu viteze de pana la 7,2 Mbps si in Bucuresti la doua luni dupa lansarea acestuia in Timis si Bihor, pana la finalul anului urmand sa ofere serviciul in alte zece orase.

Digi Net Mobil este in toata tara la viteze de 384 kbps si in sapte mari orase din Romania, Timisoara, Bihor, Brasov, Craiova, Constanta, Cluj si Iasi, la viteze de pana la 7,2 Mbps la preturi de 0 lei, 10 lei si 15 lei. Pana la finalul anului, RCS & RDS va lansa serviciul de internet mobil de 7,2 Mbps in Ploiesti, Sibiu, Targu Jiu, Resita, Bacau, Suceava, Slatina, Arad, Vaslui, Valcea, potrivit lui Ovidiu Popa, directorul comercial al RCS & RDS.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.