Nu are cont de Twitter, pentru ca prefera telefonul si se considera un tip de generatie mai veche. Îl cheama Stefanos Theocharopoulos si este directorul executiv al Cosmote Romania, presedinte si director executiv al Telemobil (Zapp) si director general al Germanos Telecom Romania. De la inatimea acestor functii, oficialul nu vede online-ul care pe un element decisiv in business-ul telecom, ci ca pe un trend necesar, spre care se indreapta orice companie.
Stefanos Theocharopoulos, directorul executiv al Cosmote Romania, presedinte si director executiv al Telemobil (Zapp) si director general al Germanos Telecom Romania, nu vede online-ul ca pe un element decisiv in business-ul telecom, ci ca pe un trend necesar, spre care se indreapta orice companie.

"Toti se misca inspre serviciile online. Este ceva care completeaza aria serviciilor pe care le poti oferi. Este o zona de care suntem foarte interesati. Nu face diferenta, dar este un add-on pentru completarea nevoilor clientilor”, a declarat CEO-ul Cosmote Romania.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Money.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.