RCS & RDS, singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii - televiziune prin cablu si prin satelit, internet, telefonie fixa si telefonie mobila - si compania lider pe segmentele de televiziune si de internet, are, incepand cu luna octombrie 2009, un nou Vicepresedinte pentru Operatiuni Comerciale si de Marketing.

Noul Vicepresedinte, Niculae Plesa, 42 ani, va coordona strategiile si politicile comerciale si de marketing pentru toate cele 5 linii de business ale RCS & RDS: televiziune prin cablu si prin satelit Digi TV, internet Digi Net, telefonie fixa Digi Tel, telefonie mobila Digi Mobil si televiziunea cu profil sportiv Digi Sport. RCS & RDS concentraza astfel responsabilitatea mentinerii statusului de principal jucator in industria de telecomunicatii si pe cea a cresterii puternice pe toate segmentele telecom.

Retail jobs

Cu o experienta de peste 14 ani in industria telecomunicatiilor si in management, cu un background solid in business development, Niculae Plesa a inregistrat performante in cresterea, uneori de la zero, a unor afaceri importante in piata de telecomunicatii din Romania (InfoGate Telecom, 2K Telecom, AccessNet International S.A., CableVision, Comunicatii Nationale Mobile), in cadrul unora dintre ele fiind si actionar majoritar.

„Performantele de business ale d-ului Niculae Plesa, experienta indelungata in dezvoltarea afacerilor cu profil telecom, in strategii de marketing si vanzari, au constituit un argument puternic pentru numirea sa in functia de Vicepresedinte Operatiuni Comerciale al RCS & RDS. Rolul d-ului Plesa va fi sa aduca brandul Digi pe o pozitie de forta in piata din Romania”, a declarat presedintele RCS & RDS, Alexandru Oprea.

Citeste si:
Orange montează un cablu submarin transatlantic ce va lega SUA,...
Orange instalează un cablu...

Relatiile de afaceri puternice pe care RCS & RDS le stabileste cu partenerii sai reprezinta un alt argument pentru care noul vicepresedinte a fost ales pentru preluarea acestor responsabilitati strategice pentru companie. Niculae Plesa a fost actionar si General Manager al InfoGate Telecom, companie cu care RCS & RDS a avut un parteneriat strategic ce a culminat prin preluarea integrala a furnizorului de internet de catre operatorul 4play.

"In urma cu 2 ani adusesem InfoGate, compania pe care o conduceam, in punctul in care devenise element strategic pentru importati jucatori din piata. Oferta de preluare venita dinspre RCS & RDS a insemnat o oportunitate pentru InfoGate. Operatorii au ofertat, am negociat si RCS & RDS a castigat. Acum RCS & RDS devine o oportunitate pentru mine personal si sunt decis sa castig din nou, alaturi de aceasta echipa. Cand D-ul presedinte Oprea mi-a propus sa imi asum responsabilitatea conceperii si aplicarii strategiilor de marketing si vanzari pentru RCS & RDS, am considerat ca aceasta era cea mai importanta provocare pe care am avut-o de-a lungul carierei mele. Si am decis sa accept propunerea de a conduce un sector atat de important din cadrul RCS & RDS si de a creste agresiv vanzarile acestei companii care inregistreaza deja cifre de afaceri de sute de milioane de euro.”

Citeste si:
DNA anunta inceperea urmaririi penale a RCS & RDS si a directorului...
DNA anunta inceperea...

RCS & RDS isi mentine si in 2009 pozitia de lider pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si prin satelit, cu un numar de peste 2.550.000 de abonati si pe aceea de lider al serviciilor de internet, unde inregistreaza un numar de peste 1.000.000 de utilizatori unici. In industria serviciilor de internet, RCS & RDS este principalul competitor atat pentru zona rezidentiala cat si pentru cea de business. Compania a extins recent oferta pentru acest serviciu, prin lansarea in 7 judete a internetului mobil Digi Net Mobil destinat ambelor tipuri de clienti, pe care intentioneaza sa il aduca in toate orasele mari din Romania.
Compania ramane in continuare si primul operator alternativ pe segmentul rezidential si pe cel de business al serviciilor de telefonie fixa.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.