Traficul in retelele de telefonie mobila a crescut cu 33,9% in primele sase luni, fata de finele anului 2008, in timp ce numarul de utilizatori a scazut cu 60.000, la 24,4 milioane, ca urmare a intensificarii concurentei in contextul crizei econ
Traficul in retelele de telefonie mobila a crescut cu 33,9% in primele sase luni, fata de finele anului 2008, in timp ce numarul de utilizatori a scazut cu 60.000, la 24,4 milioane, ca urmare a intensificarii concurentei in contextul crizei economice.

"Efectul celor doi factori a fost benefic pentru utilizatori, care au vorbit mai mult si au platit mai putin decat inainte. Traficul de voce in retelele de telefonie mobila a totalizat peste 19,5 miliarde de minute in prima jumatate a anului, in urcare cu 33,9% fata de nivelul consemnat la finele anului 2008", a spus presedintele ANCOM, Catalin Marinescu.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Financiarul.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.